Blickfang Berlin

Počátkem května jsme se s našimi produkty vypravili do sousední metropole, letos poprvé hostící veletrh Blickfang - stále populárnější koncept evropského prodejního festivalu, který se cíleně zaměřuje na prezentaci nezávislých značek působících v oblasti designu nábytku, bytových doplňků, módy a také stylových šperků. Vedle aktuálních kolekcí a bestsellerů zde Master & Master v premiéře představil nový stolek designéra Jiřího Pelcla rozšiřující rodinu produktů kolekce Roxor. Jeho atraktivně subtilní, ale zároveň odolný rám je tvořen pro tuto sérii signifikantním použitím ohýbané a svařované armovací oceli. Deska stolku je pak vyrobena z recyklovaného plastu. Použití tohoto materiálu je premiérou i pro nás.

Společně s námi se berlínskému publiku představilo zhruba další stovka progresivních značek, které své nejnovější produkty prezentovali prostoru Kant-Garagen ve čtvrti Charlottenburg. Minimalistickou instalaci jsme osvěžili výrazně zeleným pozadím a zrcadlové podstavce pomohly vypíchnout některé vystavené produkty.

Berlín jsme si moc užili, je to dynamická metropole, do které se vždy rádi vracíme. Proto jsme velmi potěšeni, že jsme se prvního Blickfangu v Berlíně mohli zúčastnit!